АЛБА ПЛЮС ЕООД

 

АЛБА ПЛЮС ЕООД (Alba Plus) е позната на българския пазар от много години с предлагането на суровини за хранителната индустрия. Фирмата заема едно от лидерските места по внос и дистрибуция на сухо мляко, суха суроватка, какао на прах, млечни и суроватъчни протеини.

www.alba-plus.com

АЛМАСОНИК ООД

 

Алмасоник ООД е изключителен дистрибутор на Медисон Ко. ООД за България/ Фирмата специализирана в продажба и сервиз на ултразвукова и диагностична медицинска апаратура.

www.almasonic.com

БЕРА ГРУП

 

БеРа Груп е фирма, която оперира на пазара, чрез магазини BeRa Fashion. БеРа Груп е официален представител на марките: Pepe Jeans, Gas, Clarks, KicKers, El Naturalista, Art, Neosens.

shop.berafashion.eu

facebook.com/berafashion

БИОТЕХЛАБ ООД

 

Предлага продукти и решения за аналитичната практика и производствените нужди във биотехнологичната и микробиологичната област, химията и фармацията. Наред със специализираната биотехнологична и микробиологична апаратура, при нас ще намерите и пълна гама съпътстваща общолабораторна техника и консумативи на конкурентни цени.Фирмата предлага и комплексно изграждане и валидиране на лаборатории и фармацевтични производствени цехове.

За контакти
Адрес: гр.София, ПК 1330
бул.Акад.Иван Гешов No.2E
Бизнес център Сердика
сграда 3, етаж 1, офис 109
Тел:02 870 49 28
Факс: 02 870 49 28
Мобилен:
0879 699 251
0897 699 451
0878 356 386
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.biotechlab-bg.com

ВSBOX - BUSINESS SOLUTIONS BOX LTD.

 

BSBOX® е консултантска компания, специализирана в осигуряване на експертна помощ и професионални консултантски услуги на бизнес организации и обществени институции.

Области на дейност:

  • Подготовка и управление на проекти към европейски фондове и други донорски програми
  • Разработване внедряване и адаптиране на Системи за управление (ISO стандарти)
  • Подготовка на бизнес планове, оценка и избор на инвестиционни решения
  • Изготвяне на маркетингови и рекламни стратегии

www.bsbox.eu

 

ВАГО

 

ВАГО е фамилна компания базирана в Минден, Германия, която действа на пазара самостоятелно от три поколения и която налага стандарти в областта на електрическите конектори и технологиите за автоматизация.

Ние имаме повече от 50 годишен опит и познания в областта на разработките, производството и пазара на иновативни компоненти за индустрията, процесния инженеринг и сградната автоматизация. ВАГО е лидер в областта на технологията на пружинните клеми, наложил е стандарти в индустрията с още много изобретения. Ние приемаме нови предизвикателства, водим в областта на разработките и налагаме нови стандарти. Ето защо ВАГО е синоним на качество, надеждност и иновативност.

За допълнителна информация можете да посетите нашия уеб сайт, където можете да видите богатото разнообразие на нашите артикули.­

www.wago.com

 

Контакти

Aдрес: гр. София, п.к. 1330
бул. Акад. Иван Гешов № 2Е
Тел.: +359 2 822 11 15
Факс: +359 2 920 12 53
Имейл: e-invest@bcserdika.bg
Уеб сайт: www.bcserdika.bg