АЛБА ПЛЮС ЕООД

 

АЛБА ПЛЮС ЕООД (Alba Plus) е позната на българския пазар от много години с предлагането на суровини за хранителната индустрия. Фирмата заема едно от лидерските места по внос и дистрибуция на сухо мляко, суха суроватка, какао на прах, млечни и суроватъчни протеини.

www.alba-plus.com

АЛМАСОНИК ООД

 

Алмасоник ООД е изключителен дистрибутор на Медисон Ко. ООД за България/ Фирмата специализирана в продажба и сервиз на ултразвукова и диагностична медицинска апаратура.

www.almasonic.com

БЕРА ГРУП

 

БеРа Груп е фирма, която оперира на пазара, чрез магазини BeRa Fashion. БеРа Груп е официален представител на марките: Pepe Jeans, Gas, Clarks, KicKers, El Naturalista, Art, Neosens.

shop.berafashion.eu

facebook.com/berafashion

БИОТЕХЛАБ ООД

 

Предлага продукти и решения за аналитичната практика и производствените нужди във биотехнологичната и микробиологичната област, химията и фармацията. Наред със специализираната биотехнологична и микробиологична апаратура, при нас ще намерите и пълна гама съпътстваща общолабораторна техника и консумативи на конкурентни цени.Фирмата предлага и комплексно изграждане и валидиране на лаборатории и фармацевтични производствени цехове.

За контакти
Адрес: гр.София, ПК 1330
бул.Акад.Иван Гешов No.2E
Бизнес център Сердика
сграда 3, етаж 1, офис 109
Тел:02 870 49 28
Факс: 02 870 49 28
Мобилен:
0879 699 251
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.biotechlab-bg.com

ВАГО

 

ВАГО е фамилна компания базирана в Минден, Германия, която действа на пазара самостоятелно от три поколения и която налага стандарти в областта на електрическите конектори и технологиите за автоматизация.

Ние имаме повече от 50 годишен опит и познания в областта на разработките, производството и пазара на иновативни компоненти за индустрията, процесния инженеринг и сградната автоматизация. ВАГО е лидер в областта на технологията на пружинните клеми, наложил е стандарти в индустрията с още много изобретения. Ние приемаме нови предизвикателства, водим в областта на разработките и налагаме нови стандарти. Ето защо ВАГО е синоним на качество, надеждност и иновативност.

За допълнителна информация можете да посетите нашия уеб сайт, където можете да видите богатото разнообразие на нашите артикули.­

www.wago.com

 

ВЕЛОМАНИЯ ЕООД

 

Веломания ЕООД е на пазара за велосипеди и велосипедни части повече от 15 години. Опита събран през тези години ни дава силата да задоволим нуждите на всеки един велосипедист. Фирмата предлага много богата гама велосипеди, покриваща всички стилове колоездене, както и резервни части, инструменти и аксесоари на свeтовно известни производители, изявени с безупречно качество.

В екипа ни присъстват дългогодишни състезатели и механици, които активно участват в избора и контрола на продуктите в търговската мрежа. Така чрез Веломания до Вас достигат първокласни продукти за всеки един стил колоездене и всяко едно персонално изискване.

Фирмата е официален вносител на марките: Shimano, Trek, Giro,Marzocchi, Schwalbe, Sigma, Parktool, Selle Royal, Selle Italia, Weldtite, Bell, PRO, Peruzzo, Continental, Mach 1, Richtey, Deuter, SR Suntour, Merckx, Dahon, Mirra, Animal, VDO, Ellsworth, Zefal, Tacx, Prodigy, Endura, X-Fusion, Duncon, Elite, VP Components, Formula, KMC, CST, Tektro, Ice Toolz, Kind Shock, Simpla, Rhino. Веломания е производител на велосипедите Drag и професионалната серия велосипеди и защитна екипировка Dragomir.

 

Контакти

Aдрес: гр. София, п.к. 1330
бул. Акад. Иван Гешов № 2Е
Тел.: +359 2 822 11 15
Факс: +359 2 920 12 53
Имейл: e-invest@bcserdika.bg
Уеб сайт: www.bcserdika.bg